Фото ілюстративне
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов закликав керівників ОДА та органів місцевого самоврядування не зволікати з підключенням до тепла об’єктів соціальної сфери та житлових будинків. Про це стало відомо під час чергового засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2021/22 років.

«Незважаючи на відносно теплу погоду сьогодні та за прогнозами завтра, маємо вчасно забезпечити тепло в оселях людей. Адже технічна готовність об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального періоду становить майже 100 відсотків. Урядом проведено колосальну роботу, всі умови створено для вчасного старту та сталого проведення опалювального сезону. Тернопільщина відзвітувала про 100% підключення житлового фонду, Рівненщина – понад 90%, Луганщина – до кінця тижня має підключити, Київ запускається з 23-го числа», – підкреслив Олексій Чернишов.

Так, під час засідання обговорили питання щодо стану готовності та термінів початку опалювального періоду 2021/22 року, динаміку укладення договорів на постачання природного газу з бюджетними організаціями, а також заслухали голів ОДА щодо переходу побутових споживачів до НАК «Нафтогаз України».

За інформацією Рівненської ОДА.

Читайте також: У Рівному планують змінити тариф на тепло