У Рівному засудили матір, яка побила своє немовля, а потім покинула хлопчика і пішла на побачення. Ця історія два роки тому сколихнула всю Україну. Люди були шоковані, коли побачили, які травми були у місячного хлопчика. Нещодавно його горе матір поїхала у в'язницю майже на півтора року, бо її визнали винною. А син зараз у дитячому будинку. Які наслідки для здоров'я отримав хлопчик, через знущання матері, бачив Юрій Чорнобривець.

Це пані Оксана, заступник директора рівненського дитячго будинку. Вона розповідає про хлопчика Микиту, якого у 2019 році рідна матір нібито впустила на підлогу, після чого пішла на побачення. На той момент дитині було 2 місяці. З різними важкими травамами її доставили у лікарню, де рятували лікарі. Днями у Рівному засуди горе-матір, яка зробила власну дитину глибоким інвалідом, позбавили її батьківських прав та присудили один рік та три місяці обмеження волі.

Поки матір відбуває покарання, дворічний Микита зараз знаходиться у дитячому будинку. Має серйозні травми. Дитиною цікавляться, кажуть працівники закладу, однак ніхто не наважується його забрати в сім'ю.

Після вчинку матері, Микита прикутий до ліжка і не розмовляє. У дитячому будинку сподіваються, що можливо знайдеться родина, яка візьме дитина під свою опіку. 

Читайте також: У Рівному водій маршрутки побив нібито п`яного пасажира (ВІДЕО)