Кулаками та ногами по голові. У Рівному водій маршрутки побив пасажира, який нібито їхав зайцем та нетверезий. Останній чіплявся до інших людей у салоні, у підсумку почав ламати дзеркало автобуса. У водія увірвався терпець і зчинилась бійка. У поліції за даним фактом розпочали розслідування. Більше дивіться у ексклюзивну матеріалі Юрія Чорнобривця.

На цих кадрах видно, як чоловік вкладаючи всю силу удару, безжалісно б'є по голові іншого лежачого на землі чоловіка Очевидці, які анонімно скинули відео для редакції Телеканалу Рівне1 розповідають, що це водій 38 маршрутки так "провчив" пасажира, який був напідпитку та відмовлявся оплачувати проїзд. В управлінні транспорту та зв'язку кажуть, така поведінка шоферів неприпустима.

Нам вдалося визначити перевізника 38-го маршруту і запитати в нього про цей інцедет. Він розповів, що водій якого звинувачують у побитті, захищав свою дружину з малолітньою дитиною від агресивного і нетверезого чоловіка, який всю дорогу чіплявся до пасажирів.

Перевізник також додав, що коли невгамовний пасажир нібито почалав ламати дзеркала автобуса, тоді у шофера остаточно урвався терпець. Водії, які працюють на даному маршруті, по різному реагують на відео, яке ми їм показали. Але кажуть ніколи не застосовували фізичної сили в подібних ситуаціях.

Такої ж думки і пасажири громадського транспорту.

Очільник траспорту Рівного Іван Фурлет додав, що яким не був конфлікт, його можна вирішити без застосування фізичної сили.

Чоловік, який отримав на горіхи від водія маршрутки до поліції або медиків не звертався. Тому в поліції внесли відомості до єдиного реєстру тільки після звернення наших журналістів.

Перевізник та управління тарнспорту запевнили, що будуть розбиратися в ситуації та пообіцяли, як мінімум провести профілактичну бесіду з водієм маршрутки. Редакція телеканалу Рівне 1 готова вислухати та озвучити сторони обидві сторони конфлікту - водія та пасажира. До слова, схожий випадок у Рівному був влтіку, тільки тоді пасажир побив водія маршрутки, який згодом помер у лікарні.

Читайте також: На Рівненщині 87-річна жінка три дні провела у лісі без їжі та води