Три дні провела у лісі. У Рівненському районі, бабуся якій 87 років, пішла по гриби. Незчулась як заблукала. Три дні та дві ночі без їжі та води провела у лісі. Врятував її домашній собака. Він супроводжував свою господарку. Більше подробиць, далі у сюжеті.

Пішла по гриби і не зчулась, як заблукала. Три дні і дві ночі пані Галина ходила манівцем по лісі, бо не могла знайти вихід. Разів із пять, каже жінка, падала. Щонайменше двічі розбивала голову до крові.

Прокинувшись, хоч і заблудилась, але гриби продовжувала збирати. Як кошики не могла нести, каже, то переставляла. Поруч із бабусею був вірний чотирилапий друг. Увесь цей час вони були без їжі та води. Пес же іноді навіть мишей полював. Але жінку ні на крок не покидав.

Іще 28 вересня увечері до поліції повідомив 86-річний житель села Шубків, що його дружина вранці пішла по гриби і досі не повернулася. На пошуки зниклої залучили поліцейських, рятувальників, лісників та небайдужих громадян.

Знайшов бабусю Анатолій Воронко цілком випадково, завдяки собаці. Той сам підійшов до чоловіка і почав гавкати. Анатолій на той момент вже знав, про те, що в цьому лісі заблукала жінка з чорним псом.

Коли чоловік побачив дружину, його радості не було меж. Саме пан Микола забив на сполох, коли зрозумів, що його Галина в лісі заблукала.

Коли небайдужі привезли жінку додому, біля воріт її чекав чоловік. А вранці, щойно відіспавшись, жінка рушила на ринок. І попри втому, на велосипеді привезла додому два мішечки цибулі та капусти. Бо за своє життя, зізнається пані Галина, ще не пропустила жодного базару у селі.

Читайте також: Рівненські патрульні повернули додому дідуся, який загубився