Поки міська влада не може вирішити що робити із кіосками на Київській - роботи у розпалі. Іноді будівельники працюють навіть вночі. Востаннє це питання депутати обговорювали на позачерговій сесії. Дійти до конкретного рішення не вдалося. Що думають рівняни про кіоски та як ситуацію коментує головний архітектор - далі у сюжеті.

На місці скверу в мікрорайоні автовокзал - кипить робота. А ще три тижні тому тут була лише червона стрічка та залишки зруйнованої плитки. Громадськість забила на сполох, але підприємець переконував всі дозволи має. Нині тут звели каркаси і невдовзі будуть облаштовувати накриття. Як бачимо бізнесмен часу не гає. Таке відео днями з'явилося в соцмережах. Автор стверджує, що роботи тривають о першій ночі.

Востаннє ми спілкувалися із підприємцем на позачерговій сесії. Яку ініціювали саме для того, аби обговорити одне питання - анулювання паспортів прив'язки для тимчасових споруд на Київській,69 . Депутати за це не проголосували. І поки спільної думки не дійшли. До слова, як розповідає головний архітектор, паралельно справою займається ще й поліція.

У рівнян з цього приводу думки різняться.

Також ми поцікавилися у головного архітектора чи існує механізм, аби припинити зведення кіосків на Київській.

Аби поставити крапку в цій історії, суд повинен визначити чи порушили щось працівники містобудування і архітектури, які видавали паспорти прив'язки. Або ж можливо підприємець щось порушив, коли почав встановлювати споруди. Щоправда, до того поки справу передадуть до суду ще довго. Бо ж слідство ще не завершене.

Читайте також: Спалені котли, телевізори та комп`ютери: жителі села Вересневе жаліються на постійні перебої із світлом