Спалені котли, телевізори та комп`ютери. Жителі села Вересневе уже чотири роки поспіль жаліються на постійні перебої із світлом. За електроенергію сплачують немалі кошти. Тож і користуватися нею також хочуть безперебійно. Коли це станеться та чи станеться взагалі, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

А пропадає світло в оселях мешканців Вересневого останні 4 роки - регулярно.

Оскільки все у будинку пані Оксани знаходиться на електриці, 3 дні її сім`я змушена була сидіти не лише без світла, а й без опалення.

Ці кошти жінці ніхто не відшкодував. А з подібною проблемою довелося стикнутися і Володимиру Садовському.

Останній раз світло вибивало, розповідає чоловік, 27 вересня.

А нестає світла у Вересневому після найменшого пориву вітру.

Додає, за світло сплачує немалі кошти, і завжди вчасно, тож користуватися усіма благами цивілізації хоче безперешкодно. Цього ж намагається добитися і Артур Федорків. Який проживає тут із родиною лишень 3 роки.

Адже, за останні два тижні світло у Вересневому зникало на кілька годин чи не кожного дня.

Однак, в Рівнеобленерго запевняють, уже як місяць там проводять ремонт електромереж. І на одній із них уже замінили електроопори та розчистили лінії від гілок дерев.

Повідомляють, на сайті Рівнеобленерго, та через вайбер бот установи. Крім того, задля підвищення якості та надійності електропостачання у Вересневому, в підприємстві розробили цілий проект.

Саме через те, кажуть в Рівнеобленерго, що електропостачання до Вересневого надходить повітряними мережами, світло досить часто і вибиває. Втім, місцеві довго терпіти незручності незбираються. І найближчим часом писатимуть колективне звернення щоб проблему із перебоями світла у їхньому селі нарешті вирішили остаточно. 

Читайте також: Скасування дистанційного навчання у закладах освіти Вараської громади залежить від 163 працівників