фото ілюстративне
Задля припинення дистанційного навчання у 9 закладах освіти Вараської громади необхідно вакцинуватися іще 163 працівникам цих закладів. Найменшу кількість освітян треба вакцинувати для досягення рівня у 80% Рудківському закладу загальної середньої освіти, найбільше – Вараському ліцею №4.

Отже, учні 5-11 класів зможуть відновити навчання у стінах закладів освіти, коли вакцинується у:

Рудківському ЗЗСО – 6 працівників
Вараському ліцеї №2 – 24 працівники
Собіщицькому ліцеї – 16 працівників
Вараському ліцеї №4 – 33 працівники
Більськовільському ліцеї – 16 працівників
Сопачівському ліцеї – 11 працівників
Вараській гімназії – 7 працівників
Мульчицькому ліцеї – 30 працівників
Вараському ліцеї №5 – 20 працівників
Відмітимо, що у вівторок, 28 вересня, дистанційне навчання було скасоване для учнів Вараського ліцею №1, а у понеділок, 27 вересня, – для учнів Старорафалівського закладу загальної середньої освіти.

Про це повідомляє Вараська міська рада.

Обмеження, запроваджені минулого тижня Державною комісією з питань ТЕБ і НС та постановою Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 р. (зі змінами), не застосовувалися до Заболоттівської гімназії, Вараського ліцею №3, Озерецької гімназії, адже рівень вакцинації до запровадження "жовтого" рівня карантину по всій Україні у цих навчальних закладах складав більше 80%.

У Центрі вакцинації населення від COVID-19 м.Вараш нині є вакцини: CoronaVac, AstraZeneca та Pfizer. Центр працює щодня з 9:00-15:00 у Вараській міській публічній бібліотеці за адресою м-р Перемоги 23 (колишнє приміщення МРЕО, військкомату). Попередній запис для вакцинації відбувається у сімейного лікаря або за номером телефону (067) 678-76-32. Також усі ФАП та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19, вакцинація там відбувається за попереднім записом.

Читайте також: Коронавірус на Рівненщині: за минулу добу померло троє людей, захворіло - 405