Фото ілюстративне
Завтра, 30 вересня у Вараській дитячій музичній школі відбудеться благодійний концерт "Людина починається з добра". Усі зібрані кошти витратять на лікування Емілії Хозєєвої.

Учениця 7-го класу Вараського ліцею №4 потребує допомоги. Еміліїя страждає від рідкісного генетичного захворювання – спінальна м‘язова атрофія (СМА). При цьому захворюванні дефектний ген в організмі не виробляє достатньо особливого білка SMN, без якого немає живлення у м’язах. Як наслідок, поступово погіршується сигнал до м’язів спини та кінцівок, у всьому організмі зростає слабкість. Це призводить до різних деформацій та ускладнень.

Нині у Емілії Хозєєвої сколіоз 4 ступеню і вона потребує оперативного втручання з корекції хребта. Це доволі дороговартісна операція, яку проведуть у Національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" у жовтні. Спеціальна конструкція, яка триматиме хребет, коштує 160-180 тис. грн і це не всі витрати.

Згідно з карантинними обмеженнями "жовтої" зони, зала музичної школи під час концерту може бути заповнена лише половиною глядачів. Утім, кожен може долучитися до збору коштів на дороговартісне лікування, переказавши гроші на картковий рахунок одного з батьків:

Карта Приватбанку 5168757373228412 – Хозєєва Ольга Віталіївна (мати)

Карта Ощадбанку 5167803208851415 - Хозєєва Ольга Віталіївна (мати)

Карта Monobank 5375414114443822 – Хозєєв Андрій Вікторович (батько)

 Усіх небайдужих просять долучитися до цієї акції. Адже добро завжди повертаєься добром!

Про це йдеться на сайті Вараської міської ради

Читайте також: Науковці Рівненщини долучаться до досліджень ринку праці