Слідчі відділення відділення №1 Вараського ВП закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження відносно 45-річного жителя селища Рафалівки, обвинуваченого за частиною 1 статті 115 КК України. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

 Нагадаємо, п’ятого липня цьогоріч, близько 21-ї години в селищі Рафалівка у чагарниках на території власного господарства місцева жителька виявила тіло знайомого та повідомила про це до поліції.

За результатами проведених першочергових розшукових заходів та зібраної слідової інформації працівники карного розшуку спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП та відділення №1 Вараського ВП встановили, що причетним до скоєного злочину виявився її 45-річний співмешканець. Четвертого липня вони за місцем спільного проживання розпивали спиртні напої із 48-річним односельцем. Під час застілля господар приревнував гостя до своєї цивільної дружини. З’ясувати стосунки вийшли на подвір’я, де молодший завдав старшому три удари ножем у живіт і один в шию. 

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок різаного ножового поранення шиї із ушкодженням магістральних судин і масивної крововтрати.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України та повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у виді триманні під вартою.

Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та за результатами досудового розслідування матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скерували на розгляд суду.

Відомо, що 45-річний житель селища Рафалівка у поле зору правоохоронців раніше не потрапляв. Обвинувачений зізнається у скоєному та співпрацював зі слідством.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: У рівненських тролейбусах перевозитимуть лише сидячих пасажирів