Рівняни успішно виступили на Кубку світу з кікбоксингу, що проходив у Будапешті. Вихованці спортивного клубу "Праджат" вибороли одну золоту та дві бронзові медалі на змаганнях. На ринг в Угорщині вийшло три тисячі спортсменів із 45 країн. А збірна команда України зайняла друге місце у медальному заліку. Зустрічав наших кікбоксерів, Павло Невесенко.

Брати Михайло та Олексій Пашкови нині просто імітують у ринзі боксерський поєдинок. Набагато серйозніше все було на кубку світу з кікбоксингу, який нещодавно відбувся у Будапешті. Михайло Пашков там виборов золоту медаль. Розповідає усі поєдинки були складними.

Брат Михайла, Олексій здобув бронзову медаль. Зізнається, хотів виступити краще, але такий результат вважає теж непоганим.

А для бронзової призерки кубка світу Ілони Сімонович ці змагання стали першими на міжнародному рівні. Спортсменка зізнається, виступити краще завадив брак досвіду і хвилювання.

Тренер спортивного клубу Праджат Іван Нечипорук розповідає, аби підготувати спортсмена міжнародного рівня потрібно працювати у трьох векторах: підтримка держави, меценатів та спортивних клубів.

Голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської облради з фракції "За майбутнє" Ігор Ясенюк, сьогодні теж прийшов привітати кікбоксерів. Розповідає, його політсила та нардеп Віктор Мялик завжди готові підтримати спортсменів, адже пропагує здоровий спосіб життя серед молоді.

Ще один меценат Руслан Цикалюк розповідає, що дуже захопився цим видом спорту та здружився з рівненськими кікбоксерами.

Наразі наші кікбоксери взяли кілька днів для відпочинку, потому знову приступлять до тренувань, аби підкорити нові вершини.

Читайте також: Першопрохідці Королівським шляхом Via Regia, який пролягає і через Рівненщину, повернулися додому (ФОТО)