Продаж алкоголю неповнолітнім. За це передбачені немалі штрафи для продавців. Проте, учні старших класів та коледжів усе одно знаходять можливість придбати алкоголь чи цигарки. Патрульні влаштували акцію, аби нагадати продавцям, що у разі сумнівів краще запитати в покупця паспорт. Більше про це - далі у сюжеті.

 Рейд магазинами. Патрульні влаштували профілактичну акцію із назвою "Я не продаю алкоголь та тютюнові вироби неповнолітнім".

Продавчиня Богдана каже, їй часто доводиться запитуати документи, адже поруч розташований коледж та два гуртожитки.

На запитання чи завжди запитують паспорт в молодих людей, усі продавці відповідають ствердно. Дехто навіть жартує з цього приводу.

Патрульні обійшли магазини Рівного, що розташовані поблизу навчальних закладів. Адже саме там діти найчастіше намагаються придбати алкоголь або цигарки. Проте, правоохоронці зазначили, що це лише задля профілактики, а вже до відповідальності повинна притягувати ювенальна поліція.

Патрульні кажуть, вирішили охопити якомога більше мікрорайонів. Цього дня вони побували в п'ятьох торгових точках на вулиці Дубенській та Макарова. Профілактичну роботу провели не лише з продавцями, але й з неповнолітніми, яких зустрічали у відділі алкоголю або ж поблизу магазинів. До слова, таку акцію проводять саме зараз у зв'язку з початком навчального року.

Читайте також: На Здолбунівщині учнів 10-го класу Будеразької школи не пускають на уроки, тому школу реорганізували