Успішні та освічені. В рамках проекту «Велика незалежність» телеканал Рівне 1 запускає ініціативу #велика_бібліотека. Ми разом з вами розпочали шлях до Нової громади. І сьогодні пропонуємо зробити наступний крок.

"Велика бібліотека" - ще один крок в периметрі проекту "Велика Незалежність" . Під час його реалізації телеканал "Рівне 1" хоче вирішити проблему нестачі якісної літератури в бібліотеках Рівненщини.

Валентина Ярощук додає, що сьогодні економічна та ділова література є дуже затребуваною у рівненській обласній бібліотеці. Відтак, взяти участь у "Великій бібліотеці" та поділитися своїми книгами, вирішила директорка рівненської айті школи. Людмила Мельник розповідає, що на шляху створення власного бізнесу, ці книги допомогли їй багато чого зрозуміти.

Приєднатися до ініціативи вирішила і директорка телеканалу Рівне 1 Людмила Дуніна. Вона вважає, що знання - це джерело, яке є фактором ефективності, успішності та прогресивності суспільства. А люди, які читають - незалежні люди.

Аби долучитися до ініціативи необхідно принести свою книгу з розділу бізнес-літератури в Рівненську обласну бібліотеку. Зробити фото цієї книги та розмістити допис у Фейсбуці з хештегом #велика_бібліотека. За кількістю вподобань ми визначимо переможця, який отримає чудовий приз - ПРОМО на найрейтинговішому Телеканалі «Рівне 1», змодельоване під потреби Вашого бізнесу.

 Читайте також: День знань у сільській школі на Рівненщині: до першого класу пішли троє дітей (ВІДЕО)