Інспектори з благоустрою проінспектували території чотирьох населених пунктів Сарненської територіальної громади.

Зокрема, працювали у місті Сарни та селах Яринівка, Люхча, Городець, загалом надали 65 попереджень. Працівники комунального закладу «Інспекція з благоустрою» Сарненської міської ради інформує про виконану роботу з 16 по 28 серпня.

Під час інспектування населених пунктів виявили ряд порушень, переважна частина яких стосується ведення підприємництва. Так, надали 45 попереджень щодо неналежного утримання прилеглої території до магазинів, підприємств та установ, де територія заросла травою, бур’янами, розкидане та не прибране побутове сміття. 5 попереджень отримали власники свійських тварин, які випасають їх у недозволеному для цього місці. Три попередження надали мешканцям Сарн за те, що спалювали залишки сухої рослинності на подвір’ї, це люди похилого віку. Попередження отримав власник приватного домогосподарства за те, відкачує незрозумілу рідину з подвір’я на вулицю. А ще 11 попереджень – іншим суб’єктам господарювання за недотримання правил благоустрою.

Також інспектори здійснили перевірку раніше зроблених попереджень. Загалом за серпень склали та передали на розгляд до адміністративної комісії 5 протоколів за статтею 152 КУпАП.

Джерело: Район.Сарни.

Читайте також: На Рівненщині в тестовому режимі вже працює WіM-комплекс зважування в русі