П'яний водій 51-ї маршрутки виїхав на рейс. Водій 34-маршрутки курив за кермом. Подібні нарікання в мережі з'являються все частіше. Що не так із рівненськими водіями та хто за це відповідатиме - далі у сюжеті.

Вони курять, п'ють, порушують правила дорожнього руху на очах у десятків рівнян. Останнім часом пасажири все частіше скаржаться на водіїв громадського транспорту. Дружина керманича 51-ї маршрутки відзначала день народження. Тож чоловік під час робочого дня вирішив за це випити, а далі виїхав на маршрут. Порушив правила дорожнього руху. Це помітили правоохоронці.

51-річний водій погодився пройти тест на алкоголь. Драгер показав 3 цілих 26 сотих проміле. Як повідомив перевізник, який обслуговує цей маршрут водій був тверезим вранці, адже проходив перевірку. Випити оковитої він вирішив ближче до обіду, коли вже зробив два кола по маршруту.

На цей інцидент активно відреагували і рівняни, і представники влади. У всіх думка одностайна - водія потрібно звільняти.

Водій і справді вже звільнений. Та ось міський голова вважає, відповідальність повинен понести ще й перевізник. Олександр Третяк на своїй сторінці у фейсбуці зазначив, що дав доручення управлінню транспорту розірвати договір з перевізником і попередити інших власників маршрутів.

Проте, в управлінні транспорту до таких радикальних дій не готові. Із перевізником розривати договір не будуть. Адже для цього немає підстав.

Напередодні цього інциденту користувачі публікували в соцмережах відео, на яких водії рівненських маршруток не соромляться і закурити під час поїздки. Про це також відомо в управлінні транспорту. Їх притягують до відповідальності. А для злісних порушників - завели чорний список. Аби вони не могли переходити від одного перевізника до іншого.

Читайте також: Непридатна для вживання: жителька села на Гощанщині дослідила воду з криниці (ВІДЕО)