Життя у корсеті. 11-річна рівнянка Дарія Лукашова вже понад 7 років майже не знімає з себе цю лікувальну конструкцію. У дівчинки діагностована важкий ступінь сколіозу хребта. Школярку готують до операції у столиці, зробити її мають у Охматдиті вже за два тижні. Однак, коштів на неї у мами, яка виховує дівчинку самотужки, не вистачає.

Дарія - школярка, їй 11 років. Дівчинка любить малювати та випікати солодощі. Вона активна та усміхнена, попри проблеми зі здоровям. Із чотирирічного віку вона носить пластиковий корсет, який дуже незручний.

У Дарії діагностований ідіопатичний сколіоз грудо-поперекового відділу хребта 4 ступеня, розповідає мама дівчинки.

Майже 160 тисяч гривень коштує металева конструкція, яка триматиме її хребет. Саме її за два тижні мають встановити дитині під час операції.

Анна Лукашова виховує доньку самотужки і мріє лише про одне.

А ще викревлений хребет не дає внутрішнім органам нормально розвиватися та функціонувати. Тож страждає увесь організм. Попри усі зусилля мами та застосування консервативного лікування, масажів, відвідування басейну, носіння корсету, покращання не відбудеться без операції. Кошти на неї жінка збирає вже понад пів року. Долучились і благодійники.

Допомогти дитині жити повноцінним життям може кожен з нас. Навіть невелика сума може наблизити Дашу до звичайних радощів дитинства. Кожна гривня перерахована на рахунок спростить дівчинці шлях до здійснення її мрій та планів на майбутнє.

4149 4993 8578 1149
Картка Приват банку
Лукашова Анна

Читайте також: Діагноз СМА: маленькій Дані з Клеваня терміново потрібна фінансова допомога