Плюс ще один. У Рівному відсьогодні запрацював третій центр масової вакцинації від коронавірусу. Він розташований у колишньому приміщенні районної адміністрації, в районі Пивзаводу. Загалом в області вже працює 6 центрів. Чи доцільне було відкриття ще одного в обласному центрі, а не у якомусь віддаленому населеному пункті Рівненщини - цікавились наші журналісти.

Щепитися від ковіду можна відтепер і в районі пивзаводу. У Рівному на вулиці Соборній відкрили третій центр масової вакцинації населення. Ще два функціонують в діагностичному центрі та театрі. У Рівному доволі низьке охополення вакцинацією. З 250 тисяч жителів обласного центру щепилося лише 26 тисяч людей.

За пів дня роботи тут щепили 23 людини. Усі охочі особи від 18 років, обирають вакцини на свій розсуд.

Центр вакцинації працюватиме щоденно з 9 до 17 години. Вакцинація для людей безкоштовна, та це єдиний спосіб уникнути хвороби та ймовірних ускладнень. Тож наша область теж намагається йти по шляху усього цивілізованого світу.

До слова, у першій половині серпня на Рівненщині зафіксували більше хворих, аніж за увесь липень. Тому експерти радять не баритися, - імунізуватися. І так по всій країні, бо ж зміна кольору зони тепер відбуватиметься за іншими правилами.

Тож всі українці опиняються у одному човні. Це саме той момент, коли заради спільного блага, потрібно і діяти спільно. Чи продемонструють це українці, ми дізнаємось вже незабаром. 

Читайте також: Чому формат нового навчального року на Рівненщині залежить від освітян? (ВІДЕО)