Рівне - стоїть. У прямому сенсі цього слова. Численні затори за останні кілька років для водіїв та пасажирів, стали нестерпними. Тепер, після початку робіт, на перехресті Дубенська - Макарова ситуація тільки погіршилася. Що роблять міські чиновники аби хоч якось все покращити, дивіться далі у сюжеті.

Це перехрестя вулиць Дворецька-Басівкутська. Саме сюди після початку облаштування кільця їде увесь транспорт. Розминутися інколи вкрай важко, особливо коли повертає в ту чи іншу сторону фура. Вочевидь зрозумівши проблему водіїв міська влада почала думати як вийти з ситуації. Першою ластівкою став ось цей пост у мережі фейсбук секретаря Рівнеради Віктора Шакирзяна. Чиновник пропонує на перехресті вулиць Дворецька-Басівкутська організувати кільцевий рух. Каже, основна мета: збільшити пропускну здатність в напрямку вулиці Дворецької.

Чи вирішить проблему заторів облаштування кільця на цій ділянці дороги можна буде говорити лише після того як його зроблять. Проте чому цього не зробили завчасно?

Пост у мережі фейсбук, який оприлюднив Віктор Шакирзян вже встигли прокоментувати активні рівняни.

А поки люди обурюються перекриттям руху на Боярці з іншої сторони Рівного ситуація не краща. Рівнянка Наталка Пастухова у мережі фейсбук оприлюднила пост в якому продемонструвала роботу комунальних служб.

Рівнянам залишається сподіватися що вже зовсім скоро проблем ні з дорогами ні з заторами у місті не буде. Адже йдучи на вибори рік тому тепер вже чиновники обіцяли разом зробити європейське місто.

Читайте також: У Рівному відбулась презентація Стратегії розвитку громади