Традиційна рубрика ТОП-тема тижня. На цей раз, наш Павло Невесенко вибірково покаже, чим цілий тиждень жило Рівне. Перипетії на сесії міської ради, чвари між комунальниками та рівнянами та чому секретар Рівнеради перспективний самогонщик. Усі події дещо під іншим кутом.

Ну нарешті дочекалися за майже сім місяців, Вікторе Володимировичу. Тепер рівняни точно будуть жити, як в Олександра Третяка за пазухою.

Сесія Рівнеради. 5 липня. На ній депутати розглянули лише три питання про передачу у власність міста об'єктів, що раніше перебували на балансі рівненської райради, оскільки нині Квасилів є частиною рівненської громади. Депутат Сергій Васильчук заявив, що один з проєктів рішення є неправильним і поставив пряме запитання Олександру Третяку. Віктор Шакирзян хотів пересмикнути тему у інше русло, але вийшло це у нього не дуже.

Під завершення сесії депутати почали скаржитись на роботу комунальників, адже, коли ті проводять ремонтні роботи покриття, то залишають після себе армагедон. І тут виявляється, що Віктор Шакирзян у нас ще й майстер метафор та порівнянь.

Значного резонансу цього тижня набуло ось це відео. Коли мешканці обурились тим, що працівник підприємства КАТП1728 відмовився забрати зелень з їхніх ділянок. Працівники та жінки почали спілкуватись на підвищених тонах. Подекуди комунальники використовували нецензурну лайку.

Олександр Третяк наступного дня розповів, що мав розмову з керівником підприємства КАТП1728. Наголосив, що така поведінка працівників є неприпустимою, хоча й погодився, що жінки, які знімали відео, вели себе теж некоректно.

Ми ж не триматимемо язика за зубами, а лише триматимемо під прицілом діяльність нинішньої влади. І хочемо привітати з майбутнім святом будівельника Романа Куриса, його протеже Віктора Шакирзяна та усіх їхніх підрядників.

Читайте також: Жертва Третяка, «Райкомуненергія» та борги: як пройшло позачергове засідання Рівнеради (ВІДЕО)