Позачергове засідання сесії Рівненської міської ради сьогодні відбулось у Рівному. На порядку денному всього лише три питання і всі вони стосувались одінєї теми. Прийняття у комунальну власність Рівненської громади підприємств, які нині на балансі районної ради. Чому обранці взяли на баланс підприємство з мільйонними боргами та хто перервав свою відпустку заради сесії, розповість Павло Невесенко.

І поки Олександр Третяк перевав відпустку депутат Юрій Осіпчук вчора відсвяткував день народження. Не дивлячись на політичні розбідності Юрій Чаборай мило привітав останнього з днем народження. Сергій Васильчук щось довго пояснював Олександру Третяку та Віктору Шакирзяну. Зураб Кантарія робив масаж чола. А Віталій Коваль показував першим людям у місті, як варто щось ділити. Потому депутати перейшли до засідання. Питання перше про прийняття на баланс міста «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради. Сергій Васильчук розповів, що даний проєкт рішення недосконалим, адже ніхто не врахував, що на підприємстві працює 22 людини.

Натомість Віталій Коваль наголосив, що потрібно брати на баланс міста не лише майно, яке знаходилось у власності райради, а цілі структури, як юридичні особи.

Свій вихід з ситуації запропонував депутат Володимир Валявка.

Потому депутати голосували за прийняття на баланс Рівненської територіальної громади підприємства Райкомуненергія. І хоча й воно має мільйонні борги, іншого виходу не було і міські обранці взяли його у підпорядкування міста. Олександр Третяк розповідає - це зробили для того, аби не зірвати опалювальний сезон у Квасилові.

Потому депутати завершили свою роботу. Ми ж вирішили запитати у Олександра Третяка, як проходить його відпустка, якою він пожертвував заради позачергової сесії.

Ми ж бажаємо Олександру Віталійовичу, аби його керування місто було не як відпустка - фактично на місці.

Читайте також: У Рівному перекриють перехрестя для будівництва кільця