Меморіал у Костополі знову реконструюють. Нагадаємо, першого разу роботи виконувала компанія "Рівнетрансбуд", а на сайті сервісу "Opendatabot" йдеться, що її власниками є Віталій Галайчук та Віктор Шакирзян - секретар Рівненської міської ради. Після першої реконструкції міська влада Костополя роботи не прийняла, бо зробили неякісно. Як та хто проводить реконструкцію цього разу далі у сюжеті.

Меморіал у Костополі знову реконструюють. З міського бюджету виділили два мільйони, аби провести капітальний ремонт монументу. Його провели, але неякісно. Неозброєним оком було видно, що бруківка крива. Візерунок також нерівний. За що ж два мільйони? Відтак, міська влада роботи не прийняла. Зобов'язали переробити.

Роботи виконувала компанія "Рівнетрансбуд". Місяць тому там ситуацію так і не прокоментували. І досі залишається незрозумілим, хто ж в "Рівнетрансбуді" головний. На сайті сервісу "Opendatabot" йдеться, що її власниками є Віталій Галайчук та Віктор Шакирзян - секретар Рівненської міської ради. Перший журналістів проігнорував. Щодо Віктора Шакирзяна його помічник в коментарі зазначив "Секретар не має стосунку до будь-яких приватних структур у зв'язку із займаною посадою". Ми вирішили поцікавитися і в працівників, які якраз розбирали бруківку.

На цю тему робітники спілкувалися неохоче. Щоправда, розповіли чому ж довелося все перероблювати.

Міська рада поставила вимогу усунути всі недоліки якомога швидше. Обіцяють довести меморіал до ладу протягом місяця.

Читайте також: Повернення героїв: як у Костополі зустрічали військовослужбовців (ВІДЕО)