У Рівному продають шкарпетки з Путіним. На прилавках діючого ярмарку у Палаці культури "Хімік" з'явився товар із зображенням схожим на президента Росії Володимира Путіна. Подібний продаж набув чималого розголосу серед рівнян. Втім, думки містян розділилися. Одні "за" такий продаж, інші - реагують саркастично. Чия це ініціатива та чи є це пропагандою - дивіться далі у сюжеті.

Шкарпетки із зображенням схожим на Володимира Путіна помітили і сфотографували на ярмарку у Палаці культури "Хімік" працівники "Рівнекниги". Директор підприємства каже, коли побачив, фото був ошелешений. Вважає, у період війни на Сході товари із портретом президента країни-агресора є аморальними.

Як виявилось, в Палаці культури "Хімік" і справді триває ярмарок. Організували його одесити. Кажуть, товар з Китаю та Туреччини. Тут продають різний одяг. Втім, прославлених на усе місто шкарпеток на прилавку ми не знайшли. Продавчиня каже, як розпаковували вироби, навіть не знали про наявність шкарпеток саме з Путіним.

Чи не продають такі шкарпетки вже питання спірне. Оскільки перед зйомкою нам все ж вдалося їх придбати. Щоправда, подібний товар наразі приховують під прилавком у ящику. Пара таких шкарпеток обійшлася у 20 грн. До слова, думки рівнян з цього приводу у соцмережах розділилися. Одні "за" такий продаж, інші - реагують саркастично.

Громадський активіст Валерій Бєліцький переконаний, продаж одягу із зображенням Володимира Путіна ніщо інше, як агітація нашого ворога.

Ярмарок триватиме до 8 серпня. Тож рівняни вже самі вирішуватимуть, чи будуть купувати подібний товар. 

Читайте також: У Рівному 14-річна дівчинка ліпить з глини та пластиліну героїв мультфільмів (ФОТО)