Рівненщину учора сколихнула новина про вибух на Азоті. Десятки фото і відео, де видно помаранчеву хмару над хімічним підприємством. Людям радили зачиняти вікна і не виходити на вулицю. Адже на підприємстві стався викид нітрозних газів.

Наразі підприємство працює в штатному режимі. Надзвичайна ситуація не вплинула на роботу виробничих цехів підприємства та подальше відвантаження продукції згідно з укладеними контрактами.

Однак, через цю ситуацію сьогодні, 21 липня, у Рівненській міській раді збирається комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні присутні рятувальники, поліцейські, представники сіл та ОТГ, які знаходяться поблизу Рівного. Зокрема, голова правління ПАТ "Рівнеазот" Михайло Заблуда, директор Рівненського обласного лабораторного центру Роман Сафонов, міський голова Рівного Олександр Третяк. 

Про рішення, які приймуть під час засідання, повідомимо згодом. Слідкуйте за нашими оновленнями на сайті, а також у соцмережахFacebook, Telegram, Instagram.

Читайте також: Витік газу на "Рівнеазоті": як це було (ВІДЕО)