Танці, співи та солодка вата. До дня села у Дюксині влаштували свято. А для дітей тут встановили новенький дитячий майданчик. Усе за допомоги небайдужого мецената. Організатори кажуть, найкраща плата за старання - це усміхнені обличчя малечі.

Співи, танці та частування. До дня села у Дюксині організували святковий концерт та відкрили новий дитячий майданчик. Руслана Бас - мама трьох діток. Жінка каже, малечі у селі багато, а відтепер вони будуть мати де проводити своє дозвілля.

До цього подібних відпочинкових зон у селі не було. За словами директорки Дюксинського ліцею, завдяки підтримці від небайдужого мецената дітки мають можливість весело проводити час.

Для гостей на концерті виступив місцевий християнський гурт, учасники чоловічого хору та вихованці Дюксинського ліцею. Також працювала і польова кухня. Однак все ж найбільше діти радіють встановленій розважальній зоні, адже для них це справжнє свято.

Була присутня на святкуванні і депутатка рівненської обласної ради Вікторія Опанасюк. Дюксин для неї не чужий, адже тут народився та виріс її чоловік - герой Небесної сотні.

Це вже не перша подібна ініціатива від мецената на теренах нашої області. Голова Деражненської територіальної громади каже - встановлений дитячий майданчик облагородив центральну частину села та став першим кроком на шляху до створення комфортного дитячого простору.

Каже, це точно не останній спільний проєкт, адже і мешканці активно беруть участь у благоустрої власного села і народні обранці лобіюють інтереси громади на усіх рівнях. А щасливі обличчя дітлахів, це певно найбільша винагорода.

А наступним кроком буде капітальний ремонт даху у Дюксинському ліцеї. Адже там навчається дві сотні діток. А проблема з протікаючим дахом приносить чимало незручностей

Читайте також: Жива черга: скільки рівнян щепили вакциною Pfizer за вихідні (ВІДЕО)