Цими вихідними усіх охочих щеплювали у діагностичному центрі. Раніше це можна було зробити лише за попереднім записом. А зараз в порядку живої черги. Якою вакциною щеплювали людей - далі у сюжеті.

Вакцинація для всіх. У діагностичному центрі щеплювали усіх охочих без попереднього запису. Біля медзакладу утворилася величезна черга, в якій попри спекотну погоду стояло чимало людей. Рівнянин Сергій чекав близько двох годин, аби вакцинуватися Pfizer.

На вході охочих вакцинуватися чекали фахівці мобільних бригад з вакцинації. Без письмової згоди - щеплення не проводили.

Цими вихідними вакцинуватись можна було CoronaVac, або ж Pfizer.

Далі тих, хто прийшов на вакцинацію запрошують до зали, де й відбувається щеплення. Після цього людям радять трохи посидіти і якщо самопочуття добре - іти додому. Як повідомили в центрі вакцинації, поки ніхто не скаржився.

У черзі на вакцинацію були не лише рівняни. Олег приїхав зі столиці.

Щеплення проводили вже за звичним графіком. В суботу з 9-ї до 18-ї. А в неділю з 9-ї до 15-ї. В діагностичному центрі вже кілька вихідних поспіль вакцинують тих, хто записався через дію. Цих вихідних вперше щеплювали всіх охочих в порядку живої черги. Окрім цього, така можливість була й в інших містах області.

Як повідомила Олена Ганзюк, загалом цими вихідніми вакцинувалося майже 2500 людей в Рівненській області.

Читайте також: Майже 10 тисяч рівнян отримали повторну дозу вакцини проти COVID-19