У Рівному літня жінка впала у каналізаційний колодязь. У темряві, частково у мулі, провела цілу ніч. Сталося це неподалік ринку Дикого на вулиці Здолбунівській. Вже вранці продавці виявили пенсіонерку та викликали рятувальників. Останні визволили стареньку із пастки та передали медикам швидкої. У якому стані бабуся та як впала у колодязь глибиною щонайменше два метри - дізнавалась Катерина Савченко.

Інцидент трапився у Рівному надвечір четверга. 77-річна жінка впала у каналізаційний колодязь на вулиці Здолбунівській. Вибратися самотужки з двометрової висоти не змогла. Там провела усю ніч. Зранку продавці місцевого ринку викликали рятувальників. Вони прибули на місце та розгорнули справжню рятувальну операцію.

Жінку у стані середньої важкості госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні.

Пані Віра, так звати стареньку, зникла учора ввечері - телефоном рорзповідає її донька.

Продавці ринку кажуть, ця територія давно у занедбаному стані. Взимку вони теж ходили тим шляхом.

Люка від каналізаційного колодязя там давно немає, а дошками його прикрили поліцейські вже після інциденту. Вранішню рятувальну операцію бачила на власні очі і ця рівнянка.

Між тим, пані Віра у лікарні проведе ще декілька днів. Переохолодження у неї немає. Її життю нічого не загрожує, кажуть медики. А
власників каналізаційного колодязя розшукують місцеві комунальні чиновники.

Тож поки комунальники шукатимуть балансоутримувача цього каналізаційного колодязя, а попереду ще й вихідні, ймовірність опинитися у ньому має кожен із нас.

Читайте також: У Рівному мешканці будинку на вулиці Степана Бандери скаржаться на зірваний дах