Все сталося після шаленої бурі минулої п'ятниці. Відремонтувати його мала б управлінська компанія, яка опікується будинком. Втім чекали робітників цілий тиждень. І взагалі дах у будинку на вулиці Степана Бандери 50 у Рівному в аварійному стані. Його ніхто не ремонтував ще з 1966 року. Павло Невесенко продовжить.

Це не кадри з фільму жахів чи якоїсь штольні. Так виглядає дах будинку на вулиці Степана Бандери 50. Ситуація ускладнилась після бурі минулої п'ятниці. Мешканці б'ють на сполох, адже в жителів 5 поверху постійно протікає дах.

В квартирі Олега Костюка пошкоджена від дощу стеля не краща ситуація і у підїзді.

А це стеля в квартирі Марії Огійчук з сусіднього підїзду. Жінка зізнається це проблема не одного дня. вже півроку звертаються до управлінської компанії аби відремонтували дах.

Нині мешканці бідкаються, кажуть після бурі минув майже тиждень, а робітників з управлінської компанії так і немає.

Цим будинком опікується управлінська компанія Житло сервіс Рівне. В телефонній розмові нам повідомили, що уже сьогодні в будинку робітники проводять поточний ремонт.

Натомість мешканці нам розповіли, що робітники працюють лише на одній ділянці пошкодженого даху, під яким знаходиться лише дві квартири. Жителі будинку б'ють на сполох, адже дах потребує капітального ремонту. В управлінській компанії розповідають, що займаються лише поточними роботами. Що ж до капітального ремонту цим мають займатися в управлінні житлово-комунального господарства міста.

Читайте також: Завтра у Рівному знову працюватиме фан-зона Євро-2020