Сьогодні, 28 червня, у Радивилові, на вулиці Почаївській за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автівку «Daewoo Lanos», якою кермував 24-річний житель Тернопільщини. Чоловік спробував уникнути покарання та намагався дати хабар поліцейським у сумі 4 тисяч гривень.

Інспектори СРПП попередили його про кримінальну відповідальність за вчинення таких дій, однак це чоловіка не зупинило: вісім купюр номіналом по 500 гривень він поклав у салон службового автомобіля.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала злочин та вилучила грошові кошти. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі відділення поліції №2 (м. Радивилів) Дубенського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. 

Під час складання адміністративних матеріалів за статтею 122 КУпАП поліцейські виявили також невідповідність у технічному паспорті із номером кузова. Для для подальшого з’ясування обставин та перевірки виявлених ознак підробки вилучено також транспортний засіб та технічний паспорт. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини

Читайте також: Два велосипеди та телефон: поліцейські Рівненщини оперативно знайшли викрадене