Трьох місцевих жителів у Рівненському та Сарненському районах правоохоронці викрили на вчиненні крадіжок. Наживою чоловіків стали велосипеди та мобільний телефон.

 До поліцейських Клеванської територіальної громади днями із заявою про крадіжку велосипеда звернулася 22-річна жителька села Дерев’яне. Жінка залишила свій транспортний засіб навпроти місцевого магазину. Правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 38-річний житель селища Клевань. 

Також поліцейські офіцери Клеванської громади викрили на крадіжці мобільного телефону 59-річного жителя села Решуцьк Рівненського району. Чоловік, перебуваючи у приміщенні магазину у Клевані, таємно викрав мобільний телефон 16-річної місцевої жительки, який лежав біля каси. 

А поліцейські офіцери Вирівської територіальної громади Сарненського району встановили, що 61-річний житель села Чудель на вулиці Пушкіна райцентру викрав велосипед 33-річної місцевої жительки.

За цими фактами дізнавачі територіальних підрозділів поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини

Читайте також:У селищі поблизу Рівного згорів мікроавтобус (ФОТО)