У Рівному скандальна стоматологиня Інна Кравчук продовжує працювати у клініці. Нагадаємо, її обвинувачують у побитті дітей під час лікування. Стосовно жінки відкрили п'ять кримінальних проваджень, але дантистка і далі приймає дітей. Черги до неї розписані на два тижні вперед. У прокуратурі переконують, що Інна Кравчук працює законно, оскільки має ліцензію. Тож наразі суд не може заборонити їй лікувати малих пацієнтів. Яна Євтушок продовжить.

 

Ще у лютому в мережі оприлюднили відео, на якому видно, як стоматолог Інна Кравчук під час прийому шарпає та б'є дітей. Після резонансу клініку на деякий час закривали. Втім, тепер дантистка і надалі приймає дітей. Черги до неї розписані на два тижні вперед. Ми подзвонили до неї, начебто, записати дитину на прийом. Як не дивно, жінка справді працює.

Інні Кравчук суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. У прокуратурі Рівненської області переконують, стоматологиня працює законно - вона має ліцензію і наразі суд не може відсторонити її від роботи.

Позбавити стоматологиню права працювати за фахом може тільки Міністерство охорони здоров'я. Втім поки, відповіді на офіційні звернення міська рада Рівного не отримала.

Одна із батьків, чия дитина постраждала від рук горе-стоматологині, зізнається, чекає максимального покарання для обвинуваченої. Донька Вікторії Мельничук внаслідок лікування заразилася інфекцією.

Крім того, дантистка без згоди матері вколола дитині анестезію.

Сама ж Інна Кравчук свою провину не визнавала, а потім взагалі не виходила на зв'язок. І так було з усіма, кому стоматологиня завдала шкоди. До слова, наразі стосовно жінки розглядають справу у суді. Якщо провину Інни Кравчук доведуть, їй загрожує штраф до 850 гривень або ж громадські роботи до 200 годин. Крім того, інкриміновані їй статті передбачають і можливі виправні роботи до року. 

Читайте також: Проти мера Рівного відкрили кримінальну справу: з якої причини та що йому загрожує? (ВІДЕО)