Рівнянина, який зник три роки тому - знайшли. Вбитим. Рештки 35-річного чоловіка дістали з колодязя. Нещодавно поліцейські розкрили вбивство трирічної давнини. Подробиці вражають. Чоловіка застрелили у квартирі, тіло загорнули у килим і викинули у колодязь. Хто скоїв злочин, знає Ілля Томашевський.

Історія рівненської кримінальної розбірки розпочалася у 2018-ому на вулиці Степана Бандери. В одній із квартир між чоловіками стався конфлікт, який завершився кулею в лоб і тілом у колодязі.

35-річний чоловік три дні не з'являвся дома, то ж дружина почала бити на сполох та звернулася до поліції.

Згодом поліцейські встановили коло осіб, які могли бути причетними до скоєного вбивства. Правоохоронці з'ясували, що того дня 35-річний рівнянин був у компанії знайомої злочинної групи. Пізніше, на ґрунті особистих неприязних відносин, він отримав постріл з автомата Калашникова.

Через 3 роки після вбивства, поліцейські знайшли місце, де ймовірно знаходиться тіло чоловіка. Поблизу села Тайкури вони виявили та дістали із 15-ти метрового дна колодязя скелетовані рештки.

Після цього слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 46-річному уродженцю Російської Федерації про підозру у скоєнні умисного вбивства.

Підозрюваного арештували у залі суду. Крім того, правоохоронці провели шість санкціонованих обшуків за місцем проживання ймовірних спільників. На разі, проводиться ряд експертиз для встановлення усіх деталей. Тому досудове розслідування ще триває.

Читайте також: Адмінпротокол не навчив: подробиці смертельної ДТП на Рівненщині (ВІДЕО)