3 загиблих та 1 травмований. 5 червня поблизу Рівного зіштовхнулися кросовер та легковик. Троє людей, які були в останньому авто, загинули. Лише за декілька хвилин до смертельного зіткнення, поліцейські зупинили водія "Сіату" через перевищення швидкості. І вже за кілька хвилин потому, на очах правоохоронців, сталась моторошна аварія. До слова, у травні майже на цьому ж місці у ДТП загинула уся родина з Рівного.

Вщент розтрощена кабіна, розкидані по дорозі речі та кілометрові затори. Результат зіткнення автомобіля "Сіат" та "Міцубісі" 5 червня поблизу села Колоденка. Рятувальники, які приїхали на місце події, ще намагалися деблокувати водія та пасажира з понівеченого "Сіату". Медики по приїзді констатували їхню смерть. А от ще одного пасажира автомобіля "Сіат" та водія позашляховика каретою швидкої допомоги доправили у приймальне відділення міської лікарні.

В іншого потерпілого діагностували травму грудної клітки та контузію серця. Тож знову ж таки каретою швидкої допомоги транспортували його у відділення торакальної хірургії обласної лікарні.

Тим часом правоохоронці уже встановили, що причиною ДТП з трьома загиблими є порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля "Сіат".

До слова, того фатального дня за кілька хвилин до ДТП це ж авто патрульні зупинили за перевищення швидкості.

І більшість ДТП на трасі, кажуть у поліції, стаються саме через перевищення швидкості.

Тож справа не у проблемній ділянці цієї траси, а в дотриманні правил дорожнього руху керманичами своїх авто.

Нагадаємо, що лише місяць тому на трасі Київ-Чоп неподалік цього ж місця у смертельній ДТП загинула вся сім'я з Рівного, а саме подружжя та їх півторамісячний син.

Читайте також: На Рівненщині поліція розшукує підозрюваних у вчиненні злочинів (ФОТО)