6 червня в Україні відзначають День журналіста. Сьогодні ми познайомимо вас з нашим колективом - людьми, які щодня готують випуски новин. Про кожного журналіста та його життєву долю розповість наш Павло Невесенко.

Коли люди перестали довіряти журналістам, а ЗМІ почали займатися усім чим завгодно, тільки не журналістикою. Тоді з’явилися вони – остання надія на правду та критику: журналісти телеканалу Рівне 1. Знайомтеся з тими, хто ніколи не мовчить - Юрій Чорнобривець – журналіст, ведучий новин. Більше за журналістику любить лише свою дружину та сина.

Ольга Мосійчук – темна конячка нашого телеканалу. Приходить на роботу першою, йде останньою. В кінцевому результаті отримує найменшу заробітну плату, бо як кажуть мистецтво потребує жертв.

Ілля Томашевський. Прийшов на телебачення заради дівчат та грошей. Вже 20 років не може знайти відповідь на запитання чому він такий красивий.

Яна Євтушок у журналістиці з 17 років. За ці довгих два роки встигла закохатися у двох рівненських високопосадовців. Втім так і не може визначитись хто ж був кращим у проекті попереднє читання.

Наталка Гусарук ведуча програм телеканалу Рівне 1. Може зварити борщу, поприбирати в домівці, нафарбуватися, зробити зачіску, та сказати, що все пропало. І це все за 5 хвилин до ефіру.

Катерина Савченко в журналістиці трішки менше ніж Юлія Тимошенко у політиці. Батьки хотіли, аби стала економісткою, втім пістолет та потяг з Закарпаття до Рівного вніс свої корективи.

Дмитро Тригубець політичний оглядач телеканалу. Після його матеріалів про одну рівненську партію йому телефонував сам Віктор Шакирзян, але Дмитро поступ за старовинною Обарівською традицією, не взяв слухавку.

Анастасія Ковальчук на телеканалі Рівне 1 нещодавно. Раніше працювала на одному з рівненських каналів. Як тільки пішла з нього у Анастасії піднялася самооцінка, а в попереднього телеканалу впали рейтинги.

А зараз про тих людей, без яких наші новини не були такими сенсаційними. Редактори новин та ведучі програм. Анна Яцук і Олександр Туз. Анна Яцук – гігантка у журналістиці, не за кілограмами, а за фаховою майстерністю.

Олександр Туз впевнений, що журналістика, як пиво: є світла і темна. Він - посередині.

Автор цього матеріалу Павло Невесенко. Про мене краще розкаже мій земляк.

Перейдемо до важкої артилерії. Людина, яка стримує усю нашу журналістську банду. Директорка Телеканалу Рівне 1 Людмила Дуніна – принцеса воїн, не боїться нікого і нічого. найсильніша її зброя-це почуття гумору Жоден з політиків не зміг переманити її на свою сторону. Не зміг чи не вистачило грошей – історія замовчує.

Читайте також: На Рівненщині візьмуться за стихійну торгівлю