Усе через жахливий стан доріг. Люди, які викликають медиків, хочуть чим швидше отримати допомогу, але в дорозі зізнаються, краще терпіти біль вдома, ніж так їхати. Ілля Томашевський розповість більше.

Це Анатолій Дяденчук. Чоловік вже тривалий час працює в медичній сфері, останні 7 років є водієм швидкої допомоги у селі Борове, що у колишньому Зарічненському районі. Зізнається, на таких дорогах швидко приїжджати на виклики важко.

Їдучи на виклик, у медиків кожна секунда на вагу золота. Через дорожні труднощі їм доводиться годинами перебувати у дорозі. Це важко, як для медичних працівників, так і пацієнтів.

Анатолій розповідає, що їхня бригада обслуговує не одне село. Часто доводиться виїжджати на виклики відстаню 80 кілометрів. Через погану дорогу їхнє авто постійно потребує ремонту.

Разом із Анатолієм на виклик виїжджає Інна. Дівчина лише минулого року завершила навчання та вже повноцінно працює фельдшеркою. Розповідає, що бувають випадки, коли навіть не доїжджали на виклик, або ж пацієнтам стало гірше через "атракціони" на дорозі.

Проблемна дорога, яка обурює жителів Борового та інших навколишніх сіл - це так звана «дорога на Біле озеро», яка займає майже 82 кілометри. При цьому тільки 24,5 кілометрів цієї дороги має асфальтобетонне покриття. У службі автомобільних доріг кажуть, що цього року робитимуть частину шляхопроводу від Вараша до Білого озера.

У службі автомобільних доріг додають, що цей проєкт є дуже масштабним та дорогим. Ба-більше, на сьогодні ще немає проектно-кошторисної документації на комплекс робіт по усіх восьмидесяти кілометрах.

Читайте також: Водій втік, постраждалі у реанімації - усі подробиці жахливої ДТП у Рівному (ВІДЕО)