Серйозна автотроща з потерпілими. У Рівному на перехресті вулиць Гагаріна – Грушевського – Богоявленська зіткнулись два авто. Одне з них, після зіткнення, вилетіло на тротуар. Внаслідок ДТП травмовано четверо осіб - це водій, пасажири та пішохід. На місці події був наш Ілля Томашевський.

 

Кадри жахливого зіткнення двох автомобілів у Рівному не вкладаються у голові. Моторошне зіткнення сталося на перехресті вулиць «Грушевського-Гагаріна-Богоявленська». Водій автомобіля «Skoda Kodiaq» їхав по вулиці Грушевського в напрямку Богоявленської. Втім, робив він це на заборонений червоний сигнал світлофору. На камерах відеоспостереження добре видно, що ледь не найбільше, внаслідок аварії дісталося пішоходу.

Стан пішохода задовільний, кажуть медики. Чого не можна сказати про водія таксі. Через шалений удар таксиста доводилося деблокувати.

За словами медиків, водій служби таксі у свідомість прийшов лише в приймальні лікарні. Він та пішохід знаходяться у травматологічному відділені. А от 25-річну пасажирку "Шкоди" реанімували із переломом лобної кістки. Вона знаходиться у нейрохірургічному відділені разом із 60-річним пасажиром таксі.

Відомо, що пасажири автівок у свідомості, але малоконтактні. Спрогнозувати їхнє одужання складно. Єдине, що досі не змогли зробити поліцейські це знайти водія "Шкоди". Він втік з місця аварії.

Відомо, що автомобіль водія, який втік з місця пригоди був наповнений алкоголем. Чи могло це спричинити ДТП, поліцейські дізнаватимуться з висновків експертиз та спілкування із постраждалою пасажиркою тієї ж автівки. Тим часом правоохоронці розпочали досудове розслідування. Максимальне покарання, яке може загрожувати за порушення правил дорожнього руху - 3 роки за гратами та такий же термін на позбавлення права керувати автомобілем.

Читайте також: Чи з'явиться чергова багатоповерхівка на землі Рівненської обласної ради? (ВІДЕО)