Рівняни вимагають встановити освітлення на Пагорбі Слави. Відповідну петицію уже зареєстрували на сайті міської ради Рівного. Люди нарікають, що у парку практично немає жодного ліхтаря. Так коли там з'явиться освітлення і що про таку ініціативу думає влада та рівняни, розповість Павло Невесенко.

Рівнянка Олена щодня гуляє на пагорбі слави зі своєю донькою. Каже, ініціатива з освітленням парку їй подобається. А ще нарікає на дитячі майданчики, адже більшість з них тут в аварійному стані.

Про такі випадки розповідають і в поліції. Чимало повідомлень про різноманітні порушення у парку Пагорбу слави надходять до правоохоронців часто.

Хотів, би аби засвітили парк і рівнянин Михайло. Втім жартує, що молоді, яка тут відпочиває добре і без світла.

Втім до моменту коли на Пагорбі слави встановлять ліхтарі має пройти чимало бюрократичних моментів, розповідають в міському управлінні житлово-комунального господарства. Для початку необхідно, аби відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів - 250.

За те, щоб парк освітили і рівнянин Олексій. Втім зауважує невпевнений, що після цього тут перестануть вчиняти правопорушення.

На сьогоднішній день петиція про освітлення парку біля пагорбу слави набрала 17 голосів з 250 необхідних. Голосування за неї триватиме ще 32 дні. У скільки обійдеться така ініціатива місту поки сказати неможливо. Це зроблять лише після замовлення самого проекту. Потому має відбудеся ще ряд бюрократичних моментів.

Читайте також: У селі на Рівненщині облаштували новий і єдиний дитячий майданчик