На день захисту дітей у селі Борове відбулося грандіозне гуляння. У їхньому населеному пункті відкрили перший дитячий майданчик. Для місцевих це справжнє свято, яке вони відзначили концертом, Деталі у наступному сюжеті.

З усмішкою, танцями та урочистістю у селі Борове відкривали дитячий майданчик. Цей населений пункт є унікальним. Народжуваність тут в 2 рази перевищує смертність. Відтак, з майже трьох 3 тисяч людей, які тут проживають - понад 1 тисяча це діти.

Новий дитячий майданчик у селі Борове є унікальним. Адже він єдиний у цій місцевості. Відкрили його символічно на День захисту дітей та влаштували концерт, адже знають, що було на місці майданчику до цього.

Борове - одне з найбільших населених пунктів в селищі Зарічне. Попри це, тривалий час тут була величезна проблема з дитячими відпочинково-розважальними просторами. Голова місцевої територіальної громади каже, завдяки небайдужому меценату, цю проблему вдалося вирішити.

Люди в захваті, кажуть лище нещодавно звернулися до Віктора Мялика, як новесенький дитячий майданчик вже з'явився.

Новий сучасний дитячий майданчик збудований поруч з місцевою школою. Керівниця освітнього закладу була однією з тих хто організовував усі роботи.

До слова десятки подібних дитячих майданчиів з'являться й в інших населених пунктах області. Усі завдяки меценату та народному депутату України Віктору М'ялику.

Читайте також: Медзаклади Рівненщини залишаться без фінансування