Затопили квартиру, а тепер погрожують відключити комунальні послуги. Рівнянка та голова ОСББ не можуть знайти спільної мови. Жінка не хоче сплачувати за утримання будинку, поки їй не зроблять ремонт. Натомість голова об'єднання нарікає на борги жінки. Детальніше - далі у сюжеті.

Ганна Улітко живе на дев'ятому поверсі. Квартир над нею немає. Проте, одного дня зі стелі почала литися вода. Як виявилося згодом, справа у неполадках на технічному поверсі. Жінка звернулися до голови ОСББ з проханням відремонтувати стелю - у відповідь отримала погрози щодо відключення від комунальних послуг.

Боргів за комунальні у жінки немає. А ось внески на утримання будинку вона і справді не платить.

Натомість голова ОСББ називає пані Ганну злісним неплатником. Вона боргує більше двох тисяч гривень. Чоловік вважає, осклільки мешканка не платить - їй і ремонт робити не повинні. До того ж, пояснює пан Василь, несправності спровокували птахи.

Василь Логвич не заперечує, казав, що відключить мешканці комунальні послуги. А ось адвокат пояснює, це справді можливо, щоправда лише через суд. Щодо пошкодженої стелі додає, все треба було зафіксувати.

Лише після цього обслуговуючу організацію можна зобов'язати провести ремонт. Однак, в цій ситуації голова ОСББ себе винним не визнає. Так як і пані Ганна не визнає, що треба заплатити борг. Ймовірно, що комусь із них таки доведеться птіи на поступки.

Читайте також: У Рівному чоловік накинувся на правоохоронців, бо хотів визволити друга із кайданок (ВІДЕО)