Все сталось на території автозаправки. Це на відео зафільмували очевидці. Нетверезий молодик шарпав поліцейських за одяг, кидався з кулаками. Правоохоронці застосувати сльозогінний газ. Подробиці у сюжеті.

Це відео зафільмували очевидці у Рівному на території автозаправки. Одного чоловіка під руки ведуть поліцейські. Слідом біжить товариш і нападає на правоохоронців.

Як виявилось, на території літнього майданчика кафе, що на вулиці Макарова у Рівному, виникла бійка. Троє чоловіків побили знайомого. Працівники заправки викликали поліцію.

На виклик виїхав Назар із напарником. Побитий чоловік із закривавленою головою лежав непритомним. Домедичну допомогу йому надавали перехожі. Небайдужі люди також викликали швидку.

Молодики, які ніби-то били постраждалого, побігли за заправку. Туди попрямували і правоохоронці. Одного чоловіка затримали. Коли вели до авто - інший почав кидатись на поліцейських.

Усіх трьох молодиків затримали і доправили до міського відділу поліції. Перед тим освідували у медзакладі – усі були нетверезі. Їм по 24 роки. Одному з них – Валерію – загрожує кримінальна відповідальність.

Наразі слідчі з'ясовують усі обставини пригоди і готуються оголосити одному з чоловіків про підозру. Максимальне покарання, яке може загрожувати йому - до двох років позбавлення волі. Особу чоловіка, якого побили молодики, з'ясували. Із лікарні його відпустили, щойно надавши допомогу. А до поліції зі скаргами на побиття постраждалий поки не звертався. 

Читайте також: У Рівному депутат Рівнеради відгуляв грандіозне весілля (ВІДЕО)