Цими вихідними депутат Рівнеради Святослав Стельмащук відгуляв гучне весілля. Святкували в готельно-ресторанному комплексі біля Рівного. Серед запрошених гостей депутати міської ради, чиновники підприємці. Їх розважав відомий український гурт та зірковий ведучий. В скільки тисяч доларів обійшлося весілля та чим вражали гостей - дізнавалися наші журналісти.

Грандіозне весілля. Депутат Рівненської міської ради Святослав Стельмащук відіграв весілля із Анною Римчук. Побралися вони ще у вересні минулого року, проте святкування перенесли через пандемію. Дійство відбувалося в одному із готельно-ресторанних комплексів біля Рівного. Гостей частували шестиповерховим тортом. На свято запросили місцевих підприємців, чиновнкиків та депутатів міської ради. Загалом було більше сотні людей. А ведучим весілля став Юрій Горбунов.

Та це не єдиний запрошений зірковий гість. На весіллі співав український гурт The Hardkiss.

Наречена депутата - Анна Римчук також співає, тож і вона вирішала зробити подарунок чоловікові. Виконала пісню Насті Каменських “Обручка”

На цьому подарунки нареченому не закінчилися. Анна ще й затанцювала.

Гостей здивували і феєрверком. Нічим не гіршим, ніж, до прикладу на день міста. Отож, ми вирішили підрахувати у скільки обійшлося гучне святкування. У цьому ж ресторані, як нам повідомила телефоном адмінстрація закладу, одне місце вартує від 950-ти гривень. Тож, якщо на весіллі було 150 людей, це обійшлося в мінімум 5000 доларів.

Послуги ведучого і шоумена Юрія Горбунова вартують мінімум 5 тисяч доларів. Якщо з гумористичною програмою - це ще плюс 50 тисяч гривень.

Виступ на весіллі гурту The Hardkiss коштує від 10 тисяч доларів. За підрахунками анонімних телеграм-каналів весілля обійшлося в 100 тисяч доларів.

Ми хотіли поцікативися в Святослава Стельмащука чи справді таку суму витратили на святкування і хто за це платив, проте впродовж дня він так і не підняв слухавку. Якщо вірити декларації депутата, то оплатити таке весілля він би наврядчи зміг. Колектив телеканалу "Рівне 1" бажає щастя молодим і довгих років спільного життя.

Читайте також: На Рівненщині пацієнтів з коронавірусом лікують у борг