Що буде з рівненським "Будинком побуту"? 28 травня підприємцям, які там працюють, принесли лист-вимогу - "Звільнити займану ними територію". Оскільки договір оренди між МПП "Моріон" та міською радою завершився ще 25 квітня. А у зв'язку з тим, що підприємці уклали договір суборенди на приміщення з "Моріоном", термін їхнього договору теж завершився. Тож нині вони оббивають пороги міської ради щоб зберегти свої робочі місця. Як проходила одна із таких зустрічей бачила наша Ольга Мосійчук.

Під кінець робочого дня 28 травня підприємцям "Будинку побуту" наказали звільнити займані ними приміщення. Наполягав на цьому, кажуть, представники їхнього орендаря МПП "Моріон".

Нагадаємо, що орендує "Будинок побуту" у міської ради саме МПП "Моріон". І це у нього станом на 25 квітня завершився договір оренди. Тож за законом міська рада має виставити будівлю на аукціон. Щоб на відкритих торгах обрати нового орендаря або ж власника приміщення. А підприємці, які уклали уже договір суборенди з "Моріоном", теж мають покинути на цей час "Будинок побуту". Робити цього вони категорично не хочуть і уже неодноразово зверталися за допомогою до міської ради.

Тому, щоб зберегти свої робочі місця, вони знову ідуть у міську раду. Цього разу до заступника міського голови Ігора Кречкевича. Деталі - у сюжеті.

Читайте також: Відзавтра вартість проїзду у міському транспорті Рівного підвищать на дві гривні (ВІДЕО)