У Костополі дев'ятирічна дівчинка встромила ніж батьку у спину. Таким чином намагалась захистити маму. Між цивільним подружжям того вечора виник конфлікт, який переріс у бійку. Від побоїв жінку захистила дитина. У результаті вдарила ножем батька і його забрали у лікарню. Хто понесе відповідальність за скоєне - знає Катерина Савченко.

У Костополі дитина встромила ніж у спину батьку. Трапилося це під час сімейної сварки, котра переросла у побої. 9-річна дівчинка в такий спосіб зупинила знущання над мамою. Після чого побігла до сусідів.

За декілька хвилин на місце події приїхали медики швидкої допомоги. Медики кажуть, поранений 35-річний чоловік був дещо збуджений, нагався босим кудись втікати.

Таке поранення вважається важким, адже ніж задів легеню. Тож чоловіка повезли до лікарні.

Чоловіка вже виписали з лікарні. Однак вдома з дорослих двері ніхто не відчиняє.

Сусіди характеризують дівчинку як спокійну і виховану дитину. Однак, сварки в родині між дорослими, не рідкість.

Після інциденту, сусіди сварок поки не чули. Натомість правоохоронці відкрили кримінальне провадження, триває досудове розслідування. Перевіряють версію і ймовірної причетності мами до злочину. У присутності мами та педагога спілкувалися і з дитиною, котра підтверджує скоєне.

По завершенню досудового розслідування матеріали справи скерують до ювенальної превенції. Вирішуватиметься, чи притягнуть чоловіка до адміністративної відповідальності, якщо таки встановлять факти домашнього насилля. Відтепер до родини обіцяють навідатися працівники служби у справах дітей, перш за все, аби допомогти дівчинці.

Читайте також: У Рівному хлопчику відірвало фалангу пальця на дитячому майданчику: хто відповідатиме? (ВІДЕО)