Небезпечні ігри. У Рівному відпочинок на дитячому майданчику завершився ампутацією частини пальця. Дворічний хлопчик травмувався на металевій гірці. Сталося це у парку Грабник. Дитина гралася на майданчику, який встановили на початку минулого року у рамках реалізації проектів Громадського бюджету. Хто мав би слідкувати за комплексом та чи знайдуться винні намагалась з'ясувати Катерина Савченко.

Дворічний хлопчик травмувався ось на цьому майданчику. Знаходиться він у парку Грабник. Дитина спускалась із гірки, пальчик руки застряг у металевій конструкції, в результаті чого одну фалангу мізинця малюку відірвало. Інцидент трапився минулої пятниці, дитину одразу доставили до медиків.

Пізніше рідні привезли частинку пальчика, однак пришити її не вдалося, було запізно.

Про інцидент нині у парку свідчать лише рештки попереджувальної стрічки. Місцеві мешканці, що часто гуляють на цьому майданчику звернулись до громадських активістів. Бо ж після трагедії сподівалися- гірку демонтують. Нині шви обклеєні скотчем.

Винних у інциденті, підозрює Ліана Диновстька шукатимуть ще довго.

Володимир, що гуляє з онукою поблизу майданчика про цей випадок нічого не чув, однак припускає як усе могло трапитися.

Рідні хлопчика не хочуть спілкуватися із журналістами, до правоохоронців вони теж поки не зверталися.

Цей майданчик облаштували на початку минулого року у рамках реалізації проектів Громадського бюджету. Ідея створити безпечний простір у дітей на Грабнику витник у Оксани Майбороди. Каже, виробник майданчика гарно зарекомедував себе у багатьох містах України.

Жінка припускає, пошкодити його могли і зумисно.

Нині каже, майданчик безпечний, тріщину зварив виконавець. Який за словами керівництва УКБ вже отримав припис. А ще додають, на майданчику роботи будівельною компанією хоч виконані в повному обсязі, однак обєкт всеодно рахується незавершеним.

Чому так сталося обіцяють розібратися та провести внутрішнє розслідування. Між тим батькам, що гуляють із дітьми на будь-яких майданчиках міста варто не забувати про обережність. А ще пам'ятати дитячий майданчик місце не лише веселої гри, а й ймовірного травматизму.

Читайте також: У Рівному зник 20-річний хлопець