У п’ятницю, 21 травня, відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з хімії. У Рівненській області для виконання сертифікаційної роботи з хімії зареєструвалось 400 учасників, для яких працювало 27 аудиторій у 2 пунктах тестування, Рівненській ЗОШ №11 та Вищому професійному училищі №22 м.Сарни.

Тестування з хімії пройшло успішно завдяки чіткій організації роботи персоналу пунктів тестування, пов’язаній із реєстрацією учасників, забезпеченням правопорядку та дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.

Про це інформує Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

З усіх 400 зареєстрованих, не з’явилося 50 учасників, а це -12,5%.

До слова, результати зовнішнього незалежного оцінювання з хімії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 4 червня 2021 року.

Варто зауважити, що для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (ураховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Наступне тестування відбудеться з іноземних мов. Сьогодні, 24 травня, буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької та іспанської мов.

Читайте також: На Рівненщині стартувало ЗНО (ВІДЕО)