Це авто за перевищення швидкості вартові доріг намагались зупинити ще неподалік райцентру Броди на Львівщині, та водій лиш сильніше натиснув на педаль газу і став тікати. Не зупинився “Ягуар” і в селі Опарипси Радивилівського району, в Дубно та поблизу боулінг-клубу “Хутір”, де на нього чатували інспектори ДАІ.

Тоді втікача, який стрімко мчав до Києва, вирішили зупинити в селі Біла Криниця. Для цього ДАІшники придумали спеціальний план.

За що його зупинили, молодий єврей ніяк не міг второпати адже не розуміє українську мову. Тоді для нього викликали жінку-перекладача.

Врешті решт, 20-річний Ізраель таки зрозумів, за що його 4-ри рази намагались зупинити працівники ДАІ. На нього склали відразу два адмінпротоколи: за перевищення швидкості та відмову зупинитись на вимогу інспектора. Окрім цього, його видворять за межі України із забороною в'їзду на 1 рік. Таке рішення прийняли у відділі громадянства та реєстрації фізичних осіб за порушення Ізраїлем адміністративного законодавства. Утім, чому єврей не зупинявся і тікав від ДАІшників, він не пояснив навіть перекладачу.