Обмін недовірою від топ-посадовців області. Який це буде мати наслідок на політичне життя регіону та чим все ж таки закінчиться конфлікт? Телеканал "Рівне1" запропонував сторонам зустрітись у прямому ефірі програми "Попереднє читання". Для того, аби жителі нашої області мали змогу оцінити аргументи Віталія Коваля та Сергія Кондрачука.

Рівненська обласна рада на наступному пленарному засіданні розглядатиме питання про звільнення голови ОДА та недовіру голові обласної ради. Обидва проєкти рішень з'явились на сайті ради майже одночасно. Телеканал "Рівне 1" запропонував сторонам конфлікту взяти участь у програмі "Попереднє читання", аби обговорити ці політичні перепетії та їх вплив на життя нашої області. Та особисто вручили їм офіційні запрошення на ефір.

Сергій Кондрачук зауважив, що минулого разу, коли заслуховували звіт Віталія Коваля, депутати взяли його до уваги, проте утримались від оцінок.

Варто зазначити, що Віталій Коваль хоч і є підзвітним обласній раді та депутатам, аби його звільнити потрібно 2/3 голосів у залі пленарного засідання. А вже кінцеве рішення за Президентом України, який його, власне, і призначив. Для того, аби дати змогу очільнику обласної державної адміністрації представити власну позицію, ми прийшли до нього з офіційним запрошенням на програму "Попереднє читання".

Якщо ти не цікавишся політикою, то це не значать, що вона не зацікавиться тобою. Ці політичні перепетії не залежно від того, як будуть розвиватись, точно матимуть вплив на суспільно-політичне життя Рівненщини. Тому, щоб оцінити аргументи усіх сторін, вмикайте телеканал "Рівне 1" у середу, 19 травня, о 19:30. В інформаційній програмі "Попереднє читання" сторони пояснять, що все ж таки стало причиною обміну недовірою та як вирішиться ця проблема.

Читайте також: Спецпроєкт "Попереднє читання" на телеканалі "Рівне 1" збирає сотню позитивних відгуків (ВІДЕО)