У середу, 28 квітня, на телеканалі "Рівне 1" вийшла третя інформаційно-аналітична програма "Попереднє читання". Нагадаємо, відтепер перед кожною сесією міської ради ми збираємо у студії представників усіх фракцій та експертів і обговорюємо майбутні рішення депутатів та політичну ситуацію у місті. Про що цього разу говорили, далі у сюжеті.

Розподіл бюджету, підвищення тарифів у громадському транспорті та створення муніципальної варти. Такі основні теми розмови у студії телеканалу "Рівне 1" у спецпроєкті "Попереднє читання". Під час обговорення депутат від "Слуги народу" Олена Хотенко зробила шокуючу заяву. Виявляється, дорога на вулиці Каштановій, яку під час виборчої кампанії помпезно відкривав тоді ще кандидат на посаду міського голов,  а нині секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, побудована з порушеннями.

Натомість депутат від "Голосу" Святослав Клічук каже, навіть звернення до прокуратури у цьому випадку не допоможе вирішити цього питання, адже очевидно що дорогу не знесуть.

Політичний експерт і журналіст Олексій Кривошеєв каже, те що дорогу зробили з порушеннями факт, проте вона суттєво допомагає мешканцям мікрорайону "На щасливе".

Останнім часом мешканцям мікрорайону "На щасливе" щастить більше ніж рівнянам, які живуть в інших районах міста. Тут їм і дорогу нову, щоправда, з порушеннями зробили, і новий маршрут, але поки невигідний, для зручності місцевих пустили і навіть відшкодування для єдиного приватного садочку, який знаходиться у цьому мікрорайоні з бюджету міста встановили. Ми, як завжди, запрошували до діалогу у студію представників усіх фракцій Рівнеради, проте ні від "Європейської солідарності", ні від "Рівне разом", ні від "Свободи" депутатів так і не дочекалися.

І вже на наступний ефір ми запрошуємо тих людей, від яких безпосередньо залежить доля нашого міста.

Коли відбудеться наступна сесія міської ради, поки невідомо. Але обов'язково за день до її початку вмикайте телеканал "Рівне 1" о 19:30, аби почути куди ж і кому наші міські обранці розподілять наші з Вами кошти.

Читайте також: Як готуються до Великодня засуджені у Городищенській виправній колонії (ВІДЕО)