У Рівному жителі вулиці Фруктова скаржаться на забиті каналізації. Відтак усі відходи затоплюють підвал одного з будинків. Люди змушені кожні 15 хвилин носити відра з підвалу, аби не затопило будинок. Вже кілька днів звертаються в різноманітні служби, аби вирішили їхню проблему, але фідбеку жодного. Ситуацію вивчав наш Павло Невесенко.

Так мешканець будинку по вулиці Фруктова 2 розповідає про аварійну ситуацію, що трапилася через забиті каналізацію по вулиці. Так триває уже декілька днів. Люди звертались до різноманітних служб, втім там лише розводять руками.

Мешканці будинку зверталися до Рівнеоблводоканалу, аби там прочистили каналізації. Прессекретар відомства у коментарі під постом написав, що мережі будинку не перебувають на балансі підприємства.

Жителі цього будинку зверталися навіть до рятувальників, втім і останні не змогли нічого зробити.

За благоустрій даного будинку відповідає управлінська компанія "Місто для людей". Номери рівненського відділення на наші дзвінки не відповідали. Натомість ми додзвонилися в колцентр центрального офісу компанії. Там розповіли, що зафіксували наше звернення.

Втім з нами ніхто так і не зв'язався, аби прокоментувати дану ситуацію. Натомість мешканка прилеглого будинку, адвокатеса Леся Тихончук розповідає, що проблеми розпочалися з того часу, як з вулиці прибрали шлагбаум і через неї почав рухатися різноманітний транспорт. Люди навіть виграли суд наприкінці минулого року, аби тут заборонили проїзд автівок. Втім міська рада поки ігнорує рішення, а потік машин спричинив ускладнення каналізаційних систем.

Поки управлінська компанія, яка мала б опікуватися проблемами будинку по вулиці Фруктова 2 ігнорує людей, Рівнеоблводоканал по факту немає проводити ніяких робіт, адже каналізаційні системи не на їхньому балансі - мешканці по черзі дивляться за відрами у підвалі, аби не затопило їхній будинок.

Читайте також: У Рівному створили нову футзальну команду