Це спільний проект "Кардинал-Рівне" та "Рівнестандарт". Сьогодні відбулося відкрите тренування рівненської команди. Детальніше дивіться у наступному сюжеті

У Рівному хочуть створити клуб, на базі якого гратимуть одразу чотири команди. Відтак, у новому сезоні Першої ліги чемпіонату України з футзалу Рівне представлятиме об'єднана команда "Кардинал Рівнестандарт".

До цього часу "Кардинал-Рівне" та "Рівнестандарт" були конкурентами за звання Першої команди з футзалу у Рівному. Втім, за словами власників нового клубу, ідея об'єднання давно вирувала у залі.

Очолювати нову команду "Кардинал Рівнестандарт" буде Олександр Бондар. У цьому йому допомагатимуть Андрій Мозеров та Павло Дармовіс, які в подальшому відповідатимуть за іншу певного рівня команду.

У новому клубі робитимуть акцент на молодих, рівненських вихованцях. Місцеві сторожили клубу тільки "за" таку ініціативу.

Для гравців футзального клубу "Кардинал-Рівне" участь у матчах Першої ліги зараз - це можливість не втрачати ігрову форму у період міжсезоння та шанс здобути новий ігровий досвід в офіційних матчах.

Читайте також: Спорткомплекс на Макарова отримає фінансування держави