Кількість квартирних крадіжок у Рівному та області традиційно зростає з приходом теплої пори року. Статистика останніх років показує: хоч українці стали подорожувати менше, втім, у літній сезон надають перевагу проживанню за містом. Часто саме влітку міські квартири лишаються без нагляду, отже стають легкою наживкою для злочинців. Чи ні?

Зосередимося на можливостях мешканців Рівного щодо захисту власного житла.

Порада №1. Менше розказувати на широкий загал про свої плани на літо.

Похизуватися найближчими планами перед сусідами або опублікувати захопливий і мотивуючий пост у соціальній мережі про те, що у вас не за горами довгоочікуваний відпочинок - абсолютно природно. Втім, добряче подумайте, що ви отримуєте і чим ризикуєте. У той час, як злочинці хитрими способами намагаються зрозуміти, які квартири і як надовго пустують, ви власноруч цю інформацію повідомляєте на загал. Це - не обачливо.

Порада №2. Встановити надійні вхідні двері та замки.

Якщо ви впевнені у своєму колі спілкування і готові розказувати про плани на відпочинок, то чи так само ви впевнені в надійності дверей та вікон? Чи можуть вони стати простим об’єктом для зламування? Сучасні замки на вхідні двері відрізняються складністю конструкції та, відповідно, ціною. Відкриття одного замка випадковим методом може тривати 30 секунд, а іншого - 5 хвилин. Чим більше труднощів виникає у процесі зламу, тим менша вірогідність, що квартира стане об’єктом для випадкових злодіїв.

Порада №3. Встановити сигналізацію та підключити її до пульту охорони «Шериф».

Такий підхід до безпеки житла і майна захищає і від випадкових ризиків, і від заздалегідь спланованого злочину у період, коли господаря точно не буде вдома. Відколи у Рівному під керівництвом місцевого підприємця Руслана Фаліона запрацював франчайзі охоронного холдингу «Шериф», мешканці міста можуть не просто встановити надійне та високофункціональне обладнання Ajax, а й підключити його до пульту централізованого спостереження.

Серед переваг такої співпраці - висока клієнтоорієнтованість компанії, використання надійного обладнання і повна відповідальність за наслідки його роботи і, відповідно, своєчасне прибуття професійної допомоги на сигнал тривоги.

Інсталяція сучасного і все більш популярного бездротового обладнання Ajax триває до кількох годин, а крім датчиків руху, можна встановити ще й датчики пожежі та затоплення, відеокамери та кнопки тривожної сигналізації. Керування системою можливе з використанням мобільного додатку, на смартфон надходитиме і сигнал тривоги. Чи достатньо цього, коли власник оселі знаходиться далеко від дому? Як реагувати на сигнал, допоки час спливає? Співпраця з «Шериф» закриває потребу в додатковому виклику професіоналів, адже сигнал з Ajax обов’язково надходить не лише в мобільний додаток, а й на пульт централізованого спостереження. Як наслідок, на місце події спрямовується група професійної охорони на спеціалізованому й оснащеному автомобілі. Компанія гарантує прибуття охоронців на об’єкт протягом 1-8 хвилин - цей стандарт якості є неухильним і для рівненських партнерів.

Тож тепер вибір надійного захисту в Рівному стає зрозумілим і в міру передбачуваним: якщо охорона, то неодмінно «Шериф»!

КОНТАКТНІ ДАНІ:

Адреса: Рівне, вул. Курчатова, 18А (2 поверх, офіс №201)

Телефони відділу продажів: +38 (098) 189 80 80

Сайт: https://sheriff.com.ua/uk/rovno/

Електронна адреса: r.falion@rivne.sheriff.com.ua

Читайте також: Ваша безпека за лічені хвилини