На ринок охоронних послуг Рівного 04 грудня 2020 виходить всеукраїнський охоронний холдинг «Шериф». Основною послугою, яку компанія надаватиме жителям міста, є встановлення та обслуговування охоронної сигналізації. Під охороною «Шерифа» вже перебуває вже понад 30 тис. об'єктів, а саме цього місяця франшиза розпочинає свою роботу у місті Рівне.

У Рівному один із найвищих рівнів злочинності в Україні. З початку 2020 року на 10 тис. населення в місті припадає більше 88 злочинів — цей показник другий найвищий в Україні, але це точно не привід пишатися. Представництво «Шериф» у місті ставить собі за мету виправити таку статистику і забезпечити рівнянам життя без тривог.

Як зазначає керівництво «Шериф», основні зусилля компанії будуть спрямовані на охорону об’єктів — підключення до охоронної сигналізації або тривожної кнопки для квартир, будинків та комерційних об’єктів. Але основним фокусом у діяльності компанії є квартири — вони є найчастішою мішенню для злочинців і найбільше потребують охорони.

За даними ГУ Національної поліції в Рівненській області, новобудови — улюблене місце для скоєння злочинів. За статистикою, у таких будинках за один день може бути скоєно декілька квартирних крадіжок. При цьому відсоток розкриття таких правопорушень вкрай низький та становить менше 30 %.

Середні збитки від одного квартирного пограбування складають 100 000 грн. На жаль, навіть при розкритті злочину, ця сума власникам не компенсується. Та представники компанії «Шериф» запевняють — треба грати на випередження. Не боротися з наслідками, а турбуватися про власну безпеку, аби не допускати скоєння злочинів. Основним рішенням компанія вважає встановлення охоронної сигналізації.

Звісно, про захист своєї квартири потрібно дбати, а не лише сподіватися на діяльність поліції чи охоронної служби. У першу чергу, рекомендується провести заходи, які ускладнюють стороннім особам проникнення до вашого під’їзду та квартири. У поліції радять на дверях під'їзду встановити кодовий замок або домофон. На вікнах квартир, які розташовані на 1-2 поверхах, обов'язково встановити металеві грати.

Також часто радять аби в будинку працював консьєрж, проте у «Шериф» не погоджуються з такою порадою. Попри те, що консьєрж справді може відрізнити «своїх», він не може фізично надавати повноцінну охорону. Найчастіше таку посаду обіймають люди похилого віку, які не здатні захистися самі від злочинців, не кажучи вже про захист вашого будинку.

Звісно, консьєрж може викликати поліцію у разі, якщо помітить злочин. От тільки в Рівному кількість звернень на службу 102 на місяць понад 1000 і ця цифра виросла від початку карантину. У зв’язку з цим поліція може просто не встигнути обробити запит і приїхати на дзвінок вашого консьєржа

«Найчастішими методами, які обирають люди для убезпечення квартири від крадіжок, є встановлення замків та бронедверей. Проте, якщо ви загубите ключі від власної оселі, ви усе одно зможете потрапити всередину — для цього треба просто звернутися у спеціальну компанію. Якщо замки і двері не спиняють спеціальні компанії зі зламу, то не зупинять і злочинця», — розповідає засновник «Шерифа» Дмитро Стрижов.

У чому ж перевага охоронної сигналізації?

Охоронна сигналізація спрацьовує автоматично завдяки встановленим сповіщувачам руху, злому замків, розбиття вікон та посилає сигнал на пульт центрального спостереження. Бійцям охоронної компанії, які знаходяться найближче до об’єкту, де спрацював сигнал тривоги, передається інформація про адресу та причину спрацювання сигналізаціїї, вибудовується найзручніший маршрут. Відповідно, на місце тривоги вони прибувають за час від 1 до 8 хвилин. Встановлення таких датчиків не потребує додаткових ремонтних робіт, бо все сучасне устаткування є бездротовим.

У компанії «Шериф» зазначають, що більшість приватних охоронних компаній мають проблеми зі швидкістю прибуття на об’єкт, бо не мають достатньої кількості патрулів та автомобілів в автопарку. Саме тому в Києві у «Шериф» один з найбільших автопарків — понад 50 машин. «У Рівному проблеми зі швидкістю також не передбачається, на перші місяці роботи буде задіяно 2 екіпажі, що дозволить охватити рівномірно усе місто та швидко прибувати на тривоги», - зазначає власник франшизи, житель міста Рівне Руслан Фаліон, співвласник компанія «GPS taxi 305». Його компанія працює з 1999 року, має найбільшу кількість замовлень і власний злагоджено працюючий колл-центр. Вже зараз надання машини таксі відбувається за час до 3 хвилин у межах міста — рекордний показник для рівненських служб таксі. Запуск послуг безпеки «Шериф» у таких умовах та з такою експертизою власника є дуже виграшним для міста.

Для клієнтів «Шериф» у Рівному є ще й приємні бонуси. Якщо у вас вже встановлене охоронне обладнання Ajax, то компанія безкоштовно зможе підключити його до пульту «Шериф» і перші три місяці ви будете сплачувати усього 150 грн абонентської плати. Перші ж 100 клієнтів, які не мають встановленого обладнання, отримають сигналізацію Ajax в оренду без плати за підключення.

Тепер жителям Рівного буде набагато приємніше, дешевше і простіше дбати про власну безпеку.

Про компанію:
Охоронний холдинг «Шериф» — група охоронних компаній, заснована в 2003 році. Основний напрямок роботи — комплекс послуг охорони на об’єктах приватної та комерційної власності. 5-кратний переможець у Всеукраїнському проекті «Українська народна премія» у категорії «Краща приватна охорона». Компанія стала лідером на ринку завдяки власному великому автопарку, прискіпливому відборі співробітників та особливій системі їхньої підготовки, упровадженню ІТ-технологій в охоронні послуги та високому клієнтському сервісу

Сайт: sheriff.com.ua

Тел.: 098-189-80-80, 0362-489-089